Alpe d'HuZes is het wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband zes maal op één dag de Alpe d'Huez beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d'HuZesonderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding. 

 

De Alpe d'HuZes was aan de expositie gekoppeld van 5 januari'13 in het Duinhuis van Oostvoorne : 10 % van de verkochte kunst en tijdens de opening werden soep, broodjes en andere lekkernijen verkocht. Daarnaast maakten de kinderen van Atelier Kunst en Kids speciaal schilderijtjes en werden verkocht voor de Alpe d'HuZes.

Het eindbedrag was 1092,87....geweldig !!

 
 Op 6 en 7 juni '12 was ik als supporter aanwezig bij de Alpe d'HuZes. Omdat ik als kunstenaar regelmatig live-impressies maak tijdens bruiloften, bedrijfsfeesten e.d., heb ik  tijdens Alpe d'Huzes ook een aantal schilderijen gemaakt. In 2 dagen tijd schilderde ik voor een bedrag van 1400 euro bij elkaar.

Ik stond boven op de Alpe d'Huez bij de finsh, vlakbij de ingang van het Palais du Sports. Tijdens het schilderen kreeg ik erg veel belangstelling, ik heb mooie gesprekken gevoerd en ontzettend veel emoties voorbij zien komen. Ook was ik trots op mijn zoon Magiel en zijn vriend Roy die met het team de Watergeuzen uit Brielle een aantal keren de berg opfietsten !
 

Dank je wel , Blanche Art Production, Hellevoetsluis, dat jullie de doeken wilden sponsoren !